İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Nuri Örs Ortaokulu

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılı birinci dönemini noktalayan tören, 19 Ocak Cuma günü okulumuzda bahçesinde yapılarak okulda derece yapan ve madalya alan öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. Öğrenci ve öğretmenlerimize ‘’ İyi tatiller’’ dileklerinde bulunuldu.

Ock

Okulumuz öğrencileri Okul Aile Birliği üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Bursa gezimizden fotoğraflar.

Ock

https://enerji.gov.tr/evced-bilinclendirme-tanitim-ve-bilinclendirme linkinde yer alan video ve görseller....

Ara

Bayrampaşa ilçe 3x3 Basketbol turnuvasında Yıldız Kızlarda 1. İlk elde ettik . Yıldız Erkeklerde 3.lük elde ettik.

Ara

Atletizm 27 Aralık kır koşusu yıldız kızlar takım olarak 3. Olmuştur .Yıldız erkekler takım olarak 3.lük elde etmiştir. Bireyselde Mihriban Denizoğlu Yıldız kızlarda 1. Olmuştur . Ecrin Sağlam ise yıldız kızlarda  3. Lük elde etmiştir .

Kas

Eğitim, geleceğimizin teminatıdır. Siz değerli öğretmenlerimizin varlığıyla aydınlık bir gelecek inşa ediyoruz. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, görevi başında şehit olmuş aziz eğitim şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum. Okulumuzda öğretmenlerimizle Öğretmenler Günü’nü  kutladık, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Atatürk, ömrünü milletine adamış, kurduğu Cumhuriyet’e sahip çıkılmasını ve çok çalışılarak bilimde ekonomide ileri bir seviyeye ulaşılmasını öğütlemiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü; rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Gideli 85 yıl oldu gün  geçtikçe daha çok özlüyoruz unutulmayacaksın Atam.

Ekm

Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, büyük bir gurur ve coşku içindeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığımız bu destanı kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. İleriye, daha aydınlık yarınlara hep birlikte!

Ekm

İsrail tarafından sivillere yönelik gerçekleştirilen ve son olarak 17 Ekim'de hastaneye yapılan saldırılar sonucunda yüzlerce masum hasta yaşlı kadın çocuk hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler ve yaralananlardan dolayı Filistin halkının acılarını paylaşmak için ülkemizde 3 gün süreyle milli yas ilan edildi.

Gazze başta olmak üzere Filistin'e yönelik İsrail tarafından başlatılan yeni saldırılar ve hastanenin vurulmasıyla tırmanan insani dramda, kadınlar ve masum çocuklar ile tedavi gören yaralılara uygulanan şiddet, tüm insanlığın vicdanını yaralamaktadır. Bütün çocukların ve ailelerinin ırk, din veya siyasi görüşü ne olursa olsun ayrım yapılmadan güvenliklerinin sağlanması, sağlıklarının ve yaşam haklarının korunması, her türlü şiddet, zulüm ve sömürüye karşı tedbir alınması temel insani sorumluluklarımızdandır.

Ekm

NURİ ÖRS ORTAOKULU 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. VE 2. SINAV TARİHLERİ

Değerli Velimiz;

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlamaktadır.

Yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir şekilde geçmesini dileriz.

Giriş çıkış saatleri:

Sabah ilk derse hazırlık  8:40

1.DERS başlama saati: 8:50

13:10  /  13:40   öğle arası olup,

Çıkış saati: 15:15’tir.

Okul bahçesine ve okul katlarına veli girişlerine izin verilmeyecektir.

Değerli velimiz;

Öğrencilerimize ilk hafta Bakanlığımız tarafından ücretsiz olarak verilen ders kitapları dağıtılacaktır.

Öğrencilerimizin kullanacağı diğer kırtasiye vb. ürünler ilk hafta içinde öğretmenleri tarafından duyurulacaktır.

Okulumuzda yemekhane hizmeti verilememektedir, öğrencilerimiz evden beslenme ya da kantinden beslenme şeklinde beslenme ihtiyacını karşılayacaktır.

Öğlen arası dışarıya öğrenci gönderilmeyeceği gibi, dışarıdan yemek siparişi alınmayacaktır.  Okulun bahçesine girmemek ve okul görevlisine yardımcı olmak şartıyla velinin öğlen arasında yemek getirmesine izin verilecektir.

Değerli Velimiz;

Öğrencilerimizin okula akıllı telefon /saat vb. ile gelmesi bakanlığımızca yasaklanmış olup, kurala uymayan öğrenciler için mevzuatın emrettiği süreç başlatılacaktır. Ancak; özel durumu olan değerli öğrencilerimizin ve  velilerimizin iletişimi için rehber öğretmen/okul yönetimiyle işbirliği yapılması gereken durumlarda kamerasız tuşlu telefona izin verilmesi kararı değerlendirilecektir.

Değerli velimiz;

Öğrencilerin okul kıyafeti ile okula gelmesi zorunludur.

Tem

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

2022-2023 Eğitim-öğretim yılı Bayrampaşa İlçesi kapanış töreni.