Mevlid-i Nebi Haftası

Allah Resûlü (s.a.s), kalplerden şefkatin, vicdanlardan merhametin çekildiği bir dönemde dünyayı teşrif etti. Çoraklaşan yürekler, onun gelişiyle yeşerdi. O, cahiliye girdabında boğulan insanlığa rehber, ümidini kaybeden gönüllere umut oldu. İnsanları, zulmün karanlığından İslam’ın aydınlığına çıkardı.

Mevlid-i Nebi Haftası boyunca gerçekleştireceğimiz programlarla öğrencilerimizin çalışmalarıyla , öğretmenlerimizin gayretleriyle  vPeygamberimiz (s.a.s)’in örnek hayatını anlatmaya çalıştık.

Yine etkinlikler kapsamında Yıldırım Mahallesi Yeni Camii İmamı kıymetli Muhammed ÇAMLICA hocamız ve Murat ŞATIR hocamızın da öğrencilerimize sunumları oldu. Emeği geçen öğretmenlerimize ve değerli hocalarımıza bir kez daha teşekkür ederiz.

04-10-202404-10-202404-10-2024

Yayın: 04.10.2024 - Güncelleme: 04.10.2024 12:41 - Görüntülenme: 36