Nuri Örs Ortaokulu

Yıldırım Mahallesi, Bayrak Sokak, No 2 Bayrampaşa/İSTANBUL
Vizyon
Öğretim kadar eğitimin de önemli olduğu ilkesinden ayrılmayan, Atatürkçü, çağdaş, bilimsel düşünebilen, kendi ayakları üzerinde durabilen, gerektiğinde sorumluluk almaktan kaçınmayan, dünyayla bütünleşmiş ve bir o kadar da değerlerine bağlı kalabilen bir dünya insanı yetiştirmektir.
Misyon
İlköğretim Programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize; A)Kişisel açıdan: 1-İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak. 2-Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3-Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inananve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerolarak yetişmelerine fırsat tanımak. B)Toplumsal açıdan: 1-Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak. C)İnsan ilişkileri bakımından: 1-Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli
Giriş:8.40 Çıkış:15.15
Topkapı-Habibler tramvay hattı ile gelinirse Ali Fuat Başgil durağında inilir.
VAR
Yıldırım Mah. Bayrak sk. No:2 Bayrampaşa/İSTANBUL
3 km.
Sportif Etkinlikler